Centrala Dvs face unul din aceste 4 lucruri?

Apa fierbinte care miroase ciudat

Daca observati un miros ciudat cand porniti apa fierbinte, atunci exista sansa ca rezervorul sa aiba o acumulare de bacterii. Cresteti temperatura la aproximativ 140 de grade Fahrenheit si orice bacterie din rezervor ar trebui sa moara din cauza caldurii. Cu toate acestea, asigurati-va ca nu folositi apa fierbinte in timp ce rulati acest serviciu, deoarece apa atat de fierbinte poate provoca arsuri grave daca pielea goala este expusa la ea. Ridicati temperatura, asteptati aproximativ o ora si apoi reduceti-o din nou si asteptati cateva ore ca temperatura sa scada din nou inainte de a curge apa fierbinte.

Daca problema persista, poate fi necesar sa curatati rezervorul cu o solutie de inalbitor cu clor.

Rezervorul are nevoie de secole ca sa incalzeasca

Daca se pare ca centrala dvs. are nevoie de prea mult timp pentru a se reincalzi, atunci ati putea avea una dintre numeroase alte probleme. Termostatul dvs. poate fi setat prea jos, ceea ce inseamna ca arzatorul nu emite suficienta energie pentru a va incalzi apa suficient de repede. Ati putea avea, de asemenea, o problema cu conexiunea la gaz, cum ar fi presiunea scazuta a gazului, un cos de aerisire murdar sau un orificiu murdar al arzatorului care impiedica fluxul adecvat de gaz, explica instalatorul unui service centrale termice Arad. Curatarea acestor parti va poate rezolva problema.

Cu toate acestea, in multe cazuri, o centrala care are nevoie de prea mult timp pentru a se reincalzi este pur si simplu o problema a unui incalzitor de apa care nu are suficienta capacitate pentru a deservi o casa. Se goleste singur si apoi nu are niciodata sansa adecvata de a se umple complet si de a se reincalzi inainte de a fi nevoie de el din nou, ceea ce duce la curgerea apei caldute prin linii. Acest lucru face sa para ca centrala dvs. nu se mai incalzeste niciodata, cand, de fapt, pur si simplu nu a avut suficient timp.

Presiunea apei fierbinte scazuta

Pentru casele mai vechi, cel mai mare limitator al presiunii apei este instalatia mai mica, care a fost standardul de constructie timp de decenii, explica www.montaj-centrale-termice.net. Casele moderne folosesc instalatii sanitare mai mari, capabile sa furnizeze un debit mai mare de apa, dar singura modalitate de a rezolva aceasta problema intr-o casa mai veche este cu o retea completa. Si asta nu este o sarcina mica.

Cu toate acestea, daca aveti instalatii sanitare moderne in casa dvs., este posibil sa puteti creste presiunea apei, asigurandu-va ca aeratoarele din chiuveta nu s-au infundat (ceea ce se intampla in timp). De asemenea, verificati supapa de admisie a apei pentru a va asigura ca nu s-a inchis accidental partial.

Apa prea fierbinte sau prea rece

Aveti temperaturi inconsistente ale apei in incalzitorul dvs.? Apa devine prea fierbinte sau nu este suficient de fierbinte, indiferent de modul in care reglati termostatul? Acesta este un semn ca termostatul dvs. are probleme. Este posibil sa fie necesar sa va inlocuiti sau sa curatati termocuplul pentru ca acesta sa detecteze din nou temperatura corect. Cu toate acestea, apa care este prea rece poate fi un indicator al unei probleme cu fluxul de gaz. Daca debitul dvs. de gaz este limitat sau nu este suficient pentru nevoile dvs., atunci arzatorul dvs. nu va putea incalzi in mod adecvat apa din rezervor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *