Organizare evenimente de succes folosind inchirierile de corturi

Nefiind folosite doar pentru protectia impotriva unor anumite elemente, corturile furnizeaza o locatie instant pentru organizarea a diverse evenimente, precum festivaluri, nunti, concerte, petreceri, targuri, evenimente sportive, ceremonii, evenimente de moda si chiar mai mult.

Planificarea

La fel ca organizatorii profesionisti de evenimente, inchirierile de corturi iti confera libertatea de a proiecta intr-un spatiu deschis, corespunzator dimensiunii si scopului evenimentului, numarului de persoane ce urmeaza sa participe si structurilor esentiale pentru eveniment. Corturile iti permit sa demarezi si sa definesti evenimentul in concordanta cu nevoile tale, fara limitarile locatiilor traditionale acoperite.

De vreme ce fiecare eveniment este unic, cercetarea si planificarea te vor ajuta sa determini tipul, dimensiunea si numarul de corturi de care vei avea nevoie pentru a asigura desfasurarea evenimentului.

Marimea conteaza

In orice organizare de evenimente, marimea este cel mai important element de luat in considerare atunci cand vine vorba de alegerea unui cort si necesita bun simt. Inchiriaza un cort suficient de mare pentru ca oaspetii sa se poata misca in voie fara sa se aglomereze. Pe de cealalta parte, nu inchiria un cort prea mare pentru un grup mic de persoane pentru ca spatiul nefolosit va parea gol si dezolant. Incearca sa gasesti un cort putin mai mare decat ai nevoie; in acest fel, vei beneficia de spatiu suplimentar, in cazul in care vei avea nevoie.

Dimensiunea cortului depinde si de natura si magnitudinea evenimentului. Ia in considerare toate aspectele ocaziei. Daca planuiesti o reuniune restransa, ai putea avea nevoie de spatiu suplimentar pentru ringul de dans si pentru bar, pe langa scaune si mese de bufet. Pentru un eveniment mult mai mare, precum un festival sau un spectacol de moda, estimeaza numarul de persoane care ar putea participa (in functie de numarul de bilete vandute), spatiul necesar pentru zonele cu mancare si bauturi si spatiul aproximativ necesar pentru divertisment, scene si vestiare. Tine cont de toti acesti factori in alegerea unui cort pentru eveniment.

Scopul cortului dicteaza numarul si stilul de corturi de care vei avea nevoie. Daca vei gazdui un eveniment principal, vei avea nevoie de cateva corturi pe stalpi sau cadre. Daca ai nevoie de un cort pentru a lua parte la un targ, pe care sa il ocupe doar doua sau trei persoane, un cort singular va fi suficient.
Indiferent de ocazie, este indicat sa consulti un specialist in inchirierile de corturi pentru a te ajuta sa decizi cu exactitate ce stil si marime de cort se potriveste cel mai bine evenimentului tau.

In interior si in exterior

Inchirierile de corturi se folosesc atat pentru functii interioare, cat si exterioare, ca mod de organizare a spatiului. Dispuse in concordanta cu puncte diferite de interes, precum locuri pentru servit masa, magazine, corturi de prim ajutor si acoperisuri pentru scena, inchirierile de corturi aduc un surplus de structura si organizare unei audiente mari, unui stadion sau unui parc si ajuta oaspetii sa-si gaseasca drumul intr-o zona cu care nu sunt familiarizati sau intr-un camp deschis.

Inchirierile de corturi nu se limiteaza doar la lunile de vara, ci pot fi folosite pentru evenimente in exterior pe intreg parcursul anului. Acest lucru se datoreaza sistemelor de incalzire si racire din interiorul corturilor. Iarna, sistemele de incalzire protejeaza oaspetii impotriva frigului, iar vara, sistemele de aer conditionat le confera oaspetilor racoare si comfort.

Si desigur, in caz de vreme nefavorabila, precum ploaie, vant sau zapada, oaspetii tai, echipamentul si racoritoarele vor fi adapostite de aceste elemente meteorologice. Cu totii iti vor multumi pentru consultatea unei companii de inchirieri corturi.

Locatii pentru toate scopurile

Versatilitatea si nivelul practic al inchirierilor de corturi – mari sau mici, de interior sau exterior, iarna sau vara – iti confera libertatea de a construi o locatie autentica, pe masura evenimentului tau. Prin crearea unui spatiu personalizat nevoilor evenimentului, beneficiezi de un grad mai mare de flexibilitate si control, crescand astfel sansele sa organizezi un eveniment de succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *