Curatarea covoarelor – Pe cont propriu sau un serviciu profesionist?

Cat de mult ar trebui sa coste curatarea covoarelor?

Nu incercati niciodata sa evitati costurile de curatare profesionala a covoarelor prin gestionarea acestei sarcini pe cont propriu sau, mai rau, prin amanarea completa a acesteia! Aspirarea de zi cu zi nu indeparteaza suficient murdaria si praful, in timp ce curatarea profesionala a covoarelor ofera o curatare profunda care protejeaza fibrele covoarelor si se asigura ca acestea arata cel mai bine.

In timp ce costurile medii pentru curatarea covoarelor ar putea fi cuprinse intre 10 si 20 lei pe metru patrat (sursa informatii), este bine sa retineti unii factori care intra in aceste preturi. Este, de asemenea, util sa notati optiunile dvs. pentru curatarea covoarelor astazi, precum si alte servicii care va mentin casa curata si imaculata si chiar mirosind ca noua!

De ce sa va bazati pe curatarea profesionala a covoarelor?

Inainte de a va decide sa evitati costurile pentru curatarea covoarelor inchiriind o masina si abordand aceasta treaba pe cont propriu, ati putea nota de ce este mai bine sa lasati aceasta treaba in mainile unui profesionist. In primul rand, luati in considerare faptul ca murdaria, praful si alte resturi tind sa se macine in covoare si apoi sa fie prinse de-a lungul bazei fibrelor. O curatare usoara cu o masina inchiriata ar putea imbunatati aspectul suprafetelor covoarelor, dar este adesea insuficienta pentru a indeparta murdaria impamantata.

De asemenea, proprietarii de locuinte fac adesea greseala de a folosi prea multa apa de clatire dupa samponare si apoi de a nu extrage si acea apa. Suportul si captuseala umeda a covoarelor cresc riscul aparitiei mucegaiului si a mucegaiului, care incep sa se dezvolte destul de repede. Aceste substante iritante nu numai ca deterioreaza covoarele si pardoselile, dar creeaza si mirosuri foarte neplacute!

O companie de spalatorie covoare Zalau ar putea de asemenea sa ofere o multime de optiuni pentru podeaua casei dvs. si sa va ofere recomandari cu privire la care este cea mai potrivita pentru casa dvs. De exemplu, daca sunteti sensibil la substantele chimice de curatare, curatarea cu abur fara sampoane si detergenti este adesea o alegere excelenta pentru curatarea covoarelor. Daca aveti un buget limitat, o curatare usoara cu boneta ofera rezultate excelente pentru un cost mai mic decat samponarea standard.

De ce sa investesti in curatarea covoarelor ?

Curatarea regulata a podelelor, impreuna cu curatarea tapiteriei intr-o casa ofera multe avantaje dincolo de un aspect imbunatatit! Curatarea covoarelor indeparteaza atat murdaria, cat si praful, polenul, reziduurile de poluare a aerului, funinginea de la motoare si de la instalatiile de productie si multi alti iritanti. Nu numai ca covoarele sunt mai curate dupa samponarea profesionala, dar si calitatea aerului din interior este imbunatatita instantaneu!

De asemenea, proprietarii de locuinte ar putea avea tendinta de a deveni “orbi la nas” la mirosurile prinse in covorul unei case, ceea ce inseamna ca pur si simplu nu observa aceste mirosuri la fel de des ca si oaspetii! Samponarea regulata a covoarelor sau curatarea cu aburi elimina fumul de tigara persistent, mirosurile de gatit, mirosurile chimice, cum ar fi cele de la vopsea sau de la detergentii de uz casnic, si chiar mirosurile de mucegai.

Curatarea profesionala a tapiteriei dintr-o locuinta, precum si curatarea gresiei si a chitului, refinisarea podelelor din lemn masiv si alte servicii de acest gen ofera, de asemenea, aceleasi avantaje. Murdaria, uleiurile corporale si alte reziduuri tind sa se macine in tapiteria mobilierului in timp, astfel incat o simpla perie sau carpa este insuficienta pentru o curatare adecvata. Curatarea regulata a gresiei si a chitului indeparteaza murdaria si mucegaiul si reda instantaneu aspectul pardoselii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *