Sfaturi de marketing pentru un service de aer conditionat

Pe scurt, publicitatea spune o poveste simpla pentru a transmite mesajul dvs. potentialului dvs. client. Povestea dvs. publicitara poate fi spusa prin sunete, cuvinte, videoclipuri sau chiar folosind imagini.

Se stie ca creativitatea este foarte importanta atunci cand vine vorba de publicitate. Totusi, trebuie sa fiti clar si in privinta mesajului pe care doriti sa-l transmiteti. Uneori, cand agentii de publicitate iau o cale neobisnuita, este posibil sa nu transmita corect mesajul, ceea ce poate fi o greseala costisitoare.

Daca sunteti responsabil de comercializarea unei companii de montaj sau reparatii de aparate de aer conditionat Buzau si nu aveti un buget pentru angajarea unei companii de publicitate pentru campaniile dvs. de marketing, trebuie sa va bazati pe punctele forte ale companiei dvs.

Daca sunteti priceput la scrierea de articole sau one-liners (o propozitie / fraza captivanta), puteti incepe campania cu o brosura sau un pliant. Cei care au o abilitate artistica buna pot folosi imagini pentru a-si comercializa serviciile. Cand incepeti o campanie publicitara, asigurati-va ca cereti cuiva sa va corecteze lucrarea inainte de a o imprima.

Publicitate focalizata

Piata reparatiilor de aer conditionat este imensa si nu puteti viza toate grupurile cu o singura campanie publicitara. Atunci cand creati o campanie, trebuie sa vizati o anumita nisa si sa va adresati preocuparilor acestora. De exemplu, daca vizati barbati singuri care lucreaza, puteti lansa o campanie care sa raspunda nevoii lor de a-si repara aparatele casnice in timpul limitat pe care il au, deci ceea ce ar fi important pentru acest grup special de consumatori ar fi urmatoarele:

  • Servicii in aceeasi zi;
  • Servicii dupa programul normal de lucru;
  • Servicii sambata sau in weekend-uri.

Daca utilizati o campanie publicitara prea generala, platforma Montaj-aer-conditionat.ro avertizeaza ca este posibil ca acestia sa nu isi doreasca sa apeleze la serviciile dvs.

Crearea reclamelor de succes

  • a) Asigurati-va ca campania dvs. este simpla si mica.
  • b) Vizati un anumit grup de potentiali clienti.
  • c) Evitati sa folositi anunturile dvs. pentru a promova agenda politica, religioasa sau personala.
  • d) Promovati un serviciu de reparatii specific. De exemplu, ar trebui sa promovati un singur serviciu pe care il oferiti in campanie, chiar daca aveti de-a face cu mai multe electrocasnice. Acest lucru va atrage atentia persoanei care cauta sa repare acel aparat casnic specific.
  • e) Oferiti reduceri clientilor noi, seniori si veterani si stimulente clientilor existenti in campania dvs.

Abilitatea de a accepta criticile

Daca ati venit cu o idee de campanie, testati-o pe persoanele pe care le cunoasteti si ascultati ce au de spus despre campania dvs. Obiectivul dvs. publicitar este sa ajungeti la clientii dvs. si sa nu aveti ,,intotdeauna dreptate”. Daca doriti sa castigati bani pe aceasta piata competitiva, trebuie sa puteti accepta critici. S-ar putea sa aveti o idee grozava, dar daca nu va atrage consumatorul, va esua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *