Sfaturi de spalat rufe pentru persoanele care urasc sa spele rufe

Intrebati pe oricine daca ii place sa spele rufe si 9,9 din 10 persoane vor spune „nu!” Si, din pacate, pentru cei carora le displace cu adevarat sa spele rufele, cu cat o amanati mai mult, cu atat devine mai rau.

Ceea ce face gramada de rufe sa devina mai mare, creand un cosmar si mai mare in ziua spalarii rufelor.

Iata cateva sfaturi de la profesionisti pentru spalarea si impaturirea rufelor pentru acele persoane care urasc sa spele rufele.

Sfat # 1: Fii pe primul loc in jocul de spalat rufe.

Acest pas se refera la intretinerea preventiva.

Rufele nu trebuie sa fie „totul sau nimic”, este opinia glumeata a www.spalatorie-curatatorie-haine.ro. In loc sa va lasati gramada de rufe sa scape de sub control, impartiti-o in incarcaturi mai mici si mai rezonabile pe parcursul saptamanii.

Crearea unui program regulat de spalat progresiv va ajuta la dezvoltarea „obiceiului de a spala rufe”. Acest lucru face sa spalati rufele mai usor, deoarece devine parte din ceea ce faceti subconstient la fiecare cateva zile, mai degraba decat sa va faceti griji pentru gramada de rufe stivuite din dulap.

Incercati sa va programati rufele in rutina lucrurilor pe care le faceti zilnic – de exemplu, in timp ce luati cina, va pregatiti dimineata sau cand ajungeti acasa seara. Acest lucru va va ajuta sa planificati rufele in functie de propriul program – nu trebuie sa va dedicati tot timpul si energia!

Sfatul #2: Sortati-va hainele in prealabil.

Sortarea hainelor este consumatoare de timp si plictisitoare. De aceea, expertii unei spalatorii haine Buzau va recomanda sa va pastrati rufele sortate in cosuri diferite, astfel incat atunci cand va spalati, acestea vor fi deja sortate.

Sortarea corecta a hainelor le va pastra sa arate mai noi, deoarece va veti spala separat culorile inchise si deschise, si veti spala separat prosoapele si cearsafurile.

Daca sortati in timp ce aruncati rufele murdare in cos, va faceti putin mai usoara ziua urmatoare de spalare.

Sfatul #3: Faceti-va timp pentru impaturire

In timp ce impaturirea pare o sarcina plictisitoare, sa aveti hainele bine impaturite dupa ce spalati rufele va ajuta atunci cand va puneti hainele deoparte. De asemenea, ajuta hainele sa arate mai bine atunci cand sunteti gata sa le purtati, si sa aveti un somn mai bun atunci cand cearsafurile Dvs nu sunt sifonate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *